GXZF59 kentekeninformatie

GXZF59: Opel - CORSA HATCHBACK C14NZ E2

Samenvatting

Check alle beschikbare informatie over GXZF59, een Opel Corsa hatchback c14nz e2. De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €1.921,00 en het voertuig is niet WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is en de laatst bekende kleur is rood. In de stad verbruikt deze auto 1 liter benzine op 3,3 kilometer en het zuinigheidslabel is . Voor 17-02-2014 moet dit Opelvoertuig opnieuw APK gekeurd worden. Op 16-09-1993 is deze personenauto voor het eerst op naam gezet in Nederland. De personenauto van het merk Opel met kenteken komt uit het jaar 1993.

De huidige eigenaar heeft deze auto ongeveer 4179 dagen in zijn bezit. Het voertuig staat geregistreerd op kenteken is een Corsa hatchback c14nz e2 uit het jaar 1993. Het gewicht van deze lege personenauto met kenteken is 760 kg. Deze Opel Corsa hatchback c14nz e2 met kenteken heeft een cilinderinhoud van 1389cc.

Informatie over dit voertuig

Kenteken: GXZF59
Vorige eigenaren: Opvragen
APK Afkeurpunten: Opvragen
Merk: Opel
Handelsbenaming: CORSA HATCHBACK C14NZ E2
Voertuigsoort: Personenauto
Inrichting: hatchback
Controleer schade

Technische data

Aantal Deuren: 2
Wielbasis: 234
Massa Ledig Voertuig: 760 kg
Massa Rijklaar: 860 kg
Technische Max Massa Voertuig: 1250 kg
Toegestane Maximum Massa Voertuig: 1250 kg
Maximum Massa Trekken Ongeremd: 380 kg
Maximum Trekken Massa Geremd: 800 kg
Kleur: Rood
Aantal Zitplaatsen:
Onderhoudsintervallen check

Financiele data

Catalogusprijs: €0,00
Bruto Bpm: €1.921,00
Dagwaarde: Opvragen
Controleer dagwaarde

Registratie data

Datum Eerste Afgifte Nederland:
Vorige eigenaren: Opvragen
Vervaldatum Apk: 17-02-2014
Datum Eerste Toelating: 16-09-1993
Datum Tenaamstelling: 20-12-2011
Wam Verzekerd: Nee
Controleer eigenaren

Overige data

Europese Voertuigcategorie: M1
Openstaande Terugroepactie Indicator: Nee
Plaats Chassisnummer: op bodemplaat by r. voorzitting
Retrofit Roetfilter:
Type:
Typegoedkeuringsnummer:
Uitvoering:
Variant:
Vermogen Massarijklaar: 0.05

Vraag een rapport aan

Soortgelijke Opel kentekens

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een Opel?

De aankoop van een tweedehands Opel is altijd een spannende stap. U weet van te voren nooit zeker of de auto wel goed onderhouden is en dat de auto geen verborgen schade heeft. Zeker bij de aankoop van een auto van een particulier moet u extra voorzichtig zijn. U heeft dan namelijk nauwelijks rechten als de auto achteraf een miskoop blijkt te zijn. Dus u kunt niet rekenen op een niet goed, geld geld terug garantie.

Controleer het aantal vorige eigenaren

Velen kennen de mogelijkheden nog niet, maar het biedt ontzettend veel voordelen wanneer u een eigenarencheck uitvoert bij een voertuig. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij de aanschaf van uw nieuwe voertuig. Zo weet u precies hoeveel eigenaren de auto al heeft gehad. Als u dat naast de leeftijd van de auto legt, kan het belangrijke informatie geven over de kwaliteit van de auto. Als hij namelijk in korte tijd veel eigenaren heeft gehad, kan dat duiden op mankementen.

Controleer de onderhoudshistorie en kilometerstand

Een auto die veel eigenaren heeft gehad, heeft ongetwijfeld gebreken gehad. Dat is niet erg, maar het is wel belangrijk om de geschiedenis van het voertuig te kennen. Als er namelijk al veel mankementen zijn geweest, zegt dat veel over de kwaliteit van de auto en de waarde. U wilt natuurlijk niet te veel voor de auto betalen, dus het is belangrijk het verleden te kennen. De waarde van de auto zal dalen naar de hoeveelheid reparaties die hij nodig heeft gehad. Ook is het verdacht wanneer blijkt dat de auto meerdere eigenaren in een korte periode heeft gehad. Dit laat zien dat de wagen niet helemaal betrouwbaar is en er waarschijnlijk meer aan de hand is.

Met de kentekencheck van opel-kentekencheck.nl heeft u binnen een handomdraai de juiste informatie tot uw beschikking. Zo kunt u een weloverwogen keus maken en hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke gebreken. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over het gebruik? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Bekijk ook de website van Opel voor meer informatie over Opel voertuigen.